myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Cu video Zeci de pietoni și șoferi din municipiul Brașov, sancționați de polițiști (video)

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Zeci de pietoni și șoferi din municipiul Brașov au fost sancționați, ieri, în cadrul unei acțiuni rutiere. Polițiștii au făcut controale pentru a reduce numărul accidentelor de circulație în care sunt implicați pietoni.

De asemenea, au acționat pentru depistarea șoferilor care încalcă limita legală de viteză.

Acțiunea a avut loc în intervalul orar 9.00 - 14.00. La activități au participat agenți de la Biroul Rutier, în colaborare cu Serviciul Criminalistic Brașov și Serviciul Cabinet.

„Majoritatea activităților desfășurate au fost prioritizate pe conștientizarea celor două categorii de participanți asupra riscurilor la care aceștia sunt expuși, precum și asupra situațiilor de risc pe care le creează odată cu nerespectarea normelor rutiere, în acest sens, fiind realizate informări cu privire la legislația în vigoare”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal Nadia Olaru.

După cum informam, au fost date și sancțiuni, 100 la număr. Dintre acestea, 35 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost sancționați 48 de pietoni, pentru traversare neregulamentară. Celelalte 17 amenzi/avertismente au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier.

„Reamintim faptul că scopul tuturor activităților desfășurate de către polițiștii brașoveni nu este acela de a aplica sancțiuni contravenționale, dar nu va fi tolerată nicio abatere de la lege”, a transmis sursa citată.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter