myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Bărbați din județul Brașov, prinși furând cablu, în zona căii ferate

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Doi bărbați din județul Brașov au fost prinși de polițiștii de la Transporturi în timp ce furau cablu, în zona căii ferate.

„La data de 30 septembrie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov- Biroul Județean de Poliție Transporturi Brașov, au prins, în flagrant delict, 2 persoane, domiciliate în sat/comuna Racoş, județul Brașov, în timp ce ar fi sustras un cablu S.C.B. de dependință de la Km. C.F. 181+300, Magistrala C.F. 300, între stațiile C.F. Bod și Stupini, județul Brașov”, au informat, astăzi, reprezentanții Poliției Române. Cei doi bărbați s-au ales cu deschis dosar penal.

Este doar un exemplu dat de polițiști în urma acțiunii desfășurate în cadrul campaniei europene „Rail action week”. Acțiunea a avut loc în perioada 26 septembrie – 3 octombrie. În România, a fost desfășurată de poliţiştii secțiilor regionale de poliţie transporturi. Aceștia au verificat 1.490 persoane și 1.224 autovehicule, în zona a 613 treceri la nivel cu calea ferată.

Au fost verificați cu etilotestul 76 de mecanici de locomotivă și 180 de alte persoane cu atribuții pe linie de siguranță feroviară. Într-un singur caz s-a confirmat consumul de alcool.

Peste 70 de sancțiuni pentru traversarea căii ferate prin loc interzis

Pe de altă parte, în cadrul acțiunii au fost constatate 29 de infracțiuni. De asemenea, au fost sancționate contravențional 73 de persoane, pentru traversarea căii ferate prin locuri interzise.
Au fost semnalate patru distrugeri aduse echipamentelor esențiale pentru siguranța traficului feroviar.
Au fost efectuate 310 verificări în zone de siguranță considerate critice (tuneluri, pasarele, poduri etc.).
Împreună cu pompieri ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, au fost efectuate 32 de controale ale unor transporturi feroviare de mărfuri periculoase, nefiind constatate nereguli.
Polițiștii au desfășurat și activități de informare a cetățenilor. Au avut loc și activități de instruire a personalului CFR.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Acesta este spatiul pentru reclama ta!
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter