myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

BRAȘOV. Viceprimarul Rusu și jandarmii au schimbat drapelele la monumente ale eroilor

  • Apreciez !Nu-mi place !-2
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

În prezenţa viceprimarului Sebastian Rusu şi a colonelului Cristian-Elly Paliştan, comandantul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „Nicolae Titulescu”- Braşov, jandarmii au schimbat joi steagurile tricolore de la monumentul eroilor români căzuţi în apărarea Gării Bartolomeu, în Primul Război Mondial, şi pe cel de pe dealul Bartolomeu din Braşov. În ce priveşte steagul de pe dealul Bartolomeu, odată cu schimbarea drapelului s-a constatat că ar fi nevoie şi de recondiţionarea catargului, operaţiune care se va face în perioada următoare.

Una dintre activităţile pe care Primăria Municipiului Braşov le desfăşoară este aceea de schimbare a steagurilor pe care le avem în diverse locaţii din municipiu Braşov, cum ar fi steagul de pe Tâmpa, cum ar fi steagurile de la monumentul din Bartolomeu şi diverse locaţii pe care le avem în Braşov. Aceasta este o acţiune pe care o gestionăm mult mai rapid acum, cu ajutorul colegilor de la Salvamont şi al celor de la Jandarmerie. Astfel, ori de câte ori este nevoie şi observăm că trebuie schimbat un steag, intervenim prompt, schimbăm steagurile şi pe această cale le mulţumesc celor de la Salvamont şi de la Jandarmerie pentru ajutor”, a declarat viceprimarul Braşovului, Sebastian Rusu.

Primăria are în acest moment în responsabilitate schimbarea drapelelor de la monumentul eroilor din Bartolomeu, monumentul eroului necunoscut din Piaţa Unirii, Tâmpa, Cetăţuie, Turnul Alb, Parcul Trandafirilor, cele două sedii ale primăriei din centrul vechi şi centrul civic, şi de la cele cinci intrări în oraş.

 

 

 

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Raoke Kaka
-1 #1 Raoke Kaka 07-10-2022 11:32
Pai numai Rusu? Patachina cu parul ”roz bombon” nu participa? Sau marele ”aitist”?
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Acesta este spatiul pentru reclama ta!
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter