myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Simulare la Aeroportul Internațional Brașov

  • Apreciez !Nu-mi place !+4
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
Simulare la Aeroportul Internațional Brașov. 
 
Se știe, dirijarea aeronavelor ce vor decola şi ateriza de la Aeroportul Internațional Brașov va fi asigurată de la Arad.
 
În acest sens, așa cum a relatat Adrian Ioan Veştea, președintele Consiliului Județean Brașov, „controlorii care vor dirija de la Arad aterizările şi decolăril au fost selectaţi dintre cei cu experienţă care lucrează la respectiva unitate. Controlorii trebuie să fie pregătiţi corespunzător, cu scenarii diverse, pe configuraţia reală a Aeroportului Internațional Braşov, cu formele de relief din jurul aeroportului şi din zona în care vor evolua aeronavele în toate fazele de zbor”.
 
Pentru pregătirea controlorilor de zbor cu procedurile de la Braşov şi cu condiţiile specific aferente, este necesară parcurgerea unui program de pregătire special, pe o durată de 3 luni.
 
Diferite scenarii
 
„Astfel, a fost realizată o simulare ce reproduce fidel atât infrastructura de la Aeroportul Internațional Braşov, cât şi formele de relief. Simulatorul pentru controlorii de trafic este realizat în aşa fel încât să reproducă fidel realitatea, să contribuie la instruirea controlorilor de trafic în situaţii complexe. Pregătirea simulatorului a fost finalizată, astfel că pregătirea personalului poate începe pe diferite scenarii privind aeronavele ce sunt în zbor, condiţii meteo deosebite, prezenţa aeronavelor de aviaţie generală în spaţiul aerian controlat, etc. Toate aceste ore şi luni de pregătire, cu diferite scenarii, ne dau certitudinea că la începerea operaţiunilor pe aeroport controlorii de trafic vor fi la nivelul corespunzător de pregătire”, a mai spus Adrian Veștea.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter