myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Un chirurg din București s-a sinucis la 34 de ani

  • Apreciez !Nu-mi place !+2
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Un chirurg din București s-a sinucis la 34 de ani. El s-a aruncat de pe un bloc cu 12 etaje. Medicul lucra la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală. Tragedia s-ar fi întâmplat după o ceartă cu soţia. A lăsat un mesaj de adio pe telefonul mobil, apoi s-a aruncat în gol, de pe un bloc de pe Şoseaua Pantelimon.

Potrivit observatornews.ro, el a scris pe telefonul mobil un bilet de adio pentru soţie şi pentru cei doi copii ai săi. Vecinii spun că medicul a mers cu maşina personală, a parcat-o în faţa blocului, a intrat în scară şi a urcat la ultimul etaj al blocului. Acolo a deschis fereastra de pe casa scării și s-a aruncat.

Medicul era specialist în chirurgie generală şi metabolică. Făcea operaţii la Spitalul Sfântul Ioan, dar şi la o clinică privată. În ultimii şase ani, s-a ocupat de cazurile grave de obezitate.
Soţia sa este medic endocrinolog.

„Prietenul meu, Radu Mirică, a fost un om caracterizat de două mari calități, moralitate și umanitate. Pe amândouă le-am oferit generos celor din jurul lui și de aici vine afecțiunea ce-l înconjoara ziele astea, de altfel foarte triste. Calea aleasă de el este de-un absurd îngrozitor, și desi n-o înțeleg, sper să-i fi oferit măcar în ultima clipă, liniște. Cu bine, prietene!”, a scris un apropiat de-al său, pe rețelele de socializare.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Acesta este spatiul pentru reclama ta!
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter