Jucătorii sunt disperați la FC BrașovMiercuri, 05 Octombrie 2022 Jucătorii sunt disperați la FC Brașov.
Pe lângă faptul că sunt într-o situație delicată în clasament, locul 14, cu 9...
Averea primarului BrașovuluiMarți, 04 Octombrie 2022 Averea primarului Brașovului.
Averile declarate de aleșii în funcții publice au fost întotdeauna subiect de discuție,...
Brașovul caută investitori la MünchenMiercuri, 05 Octombrie 2022 Brașovul caută investitori la München.
Orașul nostru va avea propriul stand, situat lângă cel al României. Va prezenta...
O studentă din BRAȘOV e MISS SUPERTALENT!Marți, 04 Octombrie 2022
„Felicitări, România. Alexandra Stroe este învingătoarea concursului Miss SuperTalent of the World, ediția a 14-a”,...
Sâmbăta trecută și-a condus fiica la Paris, mândru că aceasta a obținut un post în „orașul luminilor”. Luni, a operat două cazuri complicate: tumori retroperitoneale voluminoase cu punct de plecare sau invazie secundară de rinichi drept, după cum anunța pe Facebook. Miercuri seară posta tot pe Facebook: „Încheiere de activitate înainte de concediu. Urgență ocluzie intestinală la 89 de ani și un teanc de foi de observație scrise. Ora 19.30 intrăm în operație. Mâine e o nouă zi. Mă însor!”.
Părea o glumă, dar dr. Bogdan Moldovan, chirurgul-șef al Spitalului Sf. Constantin și coordonator al Centrului de Transplant Renal „Gilles Mentha” din Brașov, chiar s-a căsătorit joi cu Andra Leonte, nașul fiind tot medic, șeful secției ATI din același spital (foto 2).
Dr. Bogdan Moldovan este al doilea medic român ce a obținut Certificatul European de Prelevare Multiorgan și de Transplant Hepatic și Renal, primul fiind prof. dr. Irinel Popescu. Repatriat în 2010, după doi ani petrecuți în Centrul de Transplant Multiorgan din Geneva și având la activ peste 40 de prelevări multiorgan ca prelevator independent, peste 20 de transplanturi hepatice și peste 20 de transplanturi renale ca prim operator, dr. Bogdan Moldovan a început bătălia pentru ca Spitalul Sf. Constantin să poată deveni unul dintre spitalele românești implicate în activitatea de transplant de organe. Dar a realizat și numeroase performanțe și premiere chirurgicale, inclusiv robotice. Acum, coordonează și Centrul de Transplant Renal „Gilles Mentha” - numele profesorului elvețian ce a fost mentorul dr. Moldovan, singurul centru privat de transplant din România, pe care statul român îl ignoră, în defavoarea pacienților cu insuficiență renală.
Dr. Bogdan Moldovan a mai fost căsătorit timp de aproximativ 20 de ani. Dr. Andreea Moldovan, care a revenit la numele de Andreea Căpîlna, are o carieră, inclusiv la nivel internațional, la fel de remarcabilă.