myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

BRAȘOV. Polițiștii de la SICE, controale în magazine

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov au desfășurat ieri o acțiune pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul comercializării produselor alimentare sau nonalimentare și prestărilor de servicii pe raza municipiului Brașov.

Controalele au avut loc între orele 11.00 și 15.00.
„Printre obiectivele acțiunii s-au numărat verificarea respectării de către agenții economici, care își desfășoară activitatea comercială în domeniul comerțului cu produse alimentare sau nonalimentare, a normelor legale în vigoare, precum și verificarea legislației privind protejarea drepturilor de proprietate intelectuală (drepturi de autor și conexe).
În cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au verificat 26 de operatori economici, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.500 lei", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

De asemenea, polițiștii au confiscat suma de 1.277 lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.  nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Totodată, au fost invitați la sediul unității de poliție reprezentanții legali a doi operatori economici, în vederea continuării verificărilor. 

Foto - arhivă

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter