Jucătorii sunt disperați la FC BrașovMiercuri, 05 Octombrie 2022 Jucătorii sunt disperați la FC Brașov.
Pe lângă faptul că sunt într-o situație delicată în clasament, locul 14, cu 9...
Averea primarului BrașovuluiMarți, 04 Octombrie 2022 Averea primarului Brașovului.
Averile declarate de aleșii în funcții publice au fost întotdeauna subiect de discuție,...
Brașovul caută investitori la MünchenMiercuri, 05 Octombrie 2022 Brașovul caută investitori la München.
Orașul nostru va avea propriul stand, situat lângă cel al României. Va prezenta...
O studentă din BRAȘOV e MISS SUPERTALENT!Marți, 04 Octombrie 2022
„Felicitări, România. Alexandra Stroe este învingătoarea concursului Miss SuperTalent of the World, ediția a 14-a”,...
Se știe, de la debutul invaziei rușilor în Ucraina, protecția lui Putin este serios întărită, gărzile sale de corp având „liber” să împuște orice persoană suspectă, care-i poate pune în pericol securitatea șefului.
Gărzile de corp ale lui Vladimir Putin sunt poreclite „mușchetarii”. Acestea fac parte din Serviciul Federal de Securitate, un grup de elită, care are circa 5.000 de membri. Respectivii trebuie să fie poligloți, să aibă între 1,75 și 1,90 metri și să cântărească maximum 90 de kilomgrame. Peste toate, trebuie să reziste la antrenamente fizice și psihice epuizante.
De asemenea, „mușchetarii” au obligația de a se îmbrăca lejer, vara neavând voie să transpire (iau pilule în acest sens), conform site-ului Russia Beyond.
Tot timpul e obligatoriu să aibă asupra lor arme SR-1 Vektor sau „Gyurza”. Sunt semiautomate, fabricate în Rusia și interzise în SUA.
„Mușchetarii” lui Putin se retrag din Serviciul Federal de Securitate la vârsta de 35 de ani. Ei primesc câte un post administrativ de prim-plan și câte o parcelă de teren, generoasă, în suburbiile Moscovei.
Una dintre cele mai mari temeri a lui Vladimir Putin este să moară otrăvit, de altfel o „specialitate” a rușilor. Astfel, el are de mai mulți ani echipe care-i „degustă” mâncarea, acestea fiind compuse din bucătari și medici. „Degustarea” nu se efectuează ca pe vremea romanilor, ci prin teste complexe de laborator.
Totodată, sunt informații că peste tot pe unde merge Vladimir Putin semnalul este bruiat. Prin urmare, e imposibil de a fi detonată o bombă de la distanță. În plus, președintele Rusiei este protejat de un convoi blindat, cu militari cu mitraliere AK-47, cu grenade antitanc și cu arme antiaeriene portabile.
Liderul de la Kremlin ar apela și la o sosie, atunci când are ieșiri mai... riscante, precum vacanțele în sălbăticie petrecute în Siberia.
Specialiștii și analiștii militari se întreabă de unde dirijează Vladimir Putin invazia din Ucraina. Nici o sursă nu poate da un răspuns sigur. Este știut, însă, că președintele are la dispoziție suficiente buncăre antinucleare unde să se adăpostească. S-a informat că el și-a trimis cele două fiice, Maria Vorontsova (36 de ani) și Katerina Tikhonova (35 de ani), într-un complex de buncăre din Siberia, acum câteva zile.
În urmă cu ani, Pentagonul semnalase enorme adăposturi antinucleare la circa 300 de metri adâncime, sub Moscova. Conform oficialilor americani, acestea pot adăposti până la 10.000 de persoane timp de mai multe luni. Unul s-ar afla sub Kremlin, altul sub Universitatea de Stat.