myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

BRAȘOV. Ce se va întâmpla la Maternitate anul viitor?!...

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
Potrivit conducerii Consiliului Județean Brașov, două şantiere vor fi deschise în anul 2021 la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Dr. A.I. Sbârcea”.
 
Astfel, clădirea administrativă va fi reabilitată şi recompartimentată, iar curtea va fi complet transformată, printr-o amenajare peisagistică, fondurile fiind alocate de Consiliul Judeţean Braşov.
 
În cadrul şedinţei ordinare din 27 noiembrie, plenul CJ Braşov a aprobat indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Reabilitare, recompartimentare clădire administrativă cu anexe, relocare secții spitalizare de zi și ambulator din incinta Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie «Dr. I. A. Sbârcea» Brașov”. Valoarea totală investiției este de 15.146.747,04 lei (cu TVA), iar durata estimată de execuţie a obiectivului este de 12 luni.
 
Investiția „Amenajare peisagistică a spațiilor libere aferente Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie «Dr. I.A. Sbârcea» Brașov” a fost, de asemenea, aprobată de forul deliberativ judeţean. Valoarea acesteia este de 3.826.869,42 lei (inclusiv TVA), iar durata estimată de execuţie este de 9 luni.
 
„În anul 2020, pentru Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie «Dr. A.I. Sbârcea» am alocat 3.701.000 de lei, bani destinați în primul rând gestionării crizei provocate de noul coronavirus. A fost achiziţionat inclusiv un echipament de testare Real Time PCR, prin intermediul căruia capacitatea de testare la nivelul spitalelor aflate în subordinea noastră a crescut semnificativ. Dincolo de problemele acestui an dificil din punct de vedere sanitar, grație investițiilor realizate în mandatul 2014-2020 Maternitatea brașoveană a devenit o unitate-etalon nu doar la nivel județean, ci chiar național, pentru ceea ce înseamnă asigurarea unui act medical de calitate realizat în condiții optime din punctul de vedere al dotărilor de specialitate. În actualul mandat vom continua să alocăm fonduri importante atât Maternității, cât și celorlalte spitale aflate în subordinea noastră, deoarece nicio investiție nu este de prisos atunci când vorbim despre sănătatea și viața locuitorilor județului Brașov”, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.
 
Foto: maternitatea.ro

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 02 Iun 2023
Euro   Euro   EUR   4.9633   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6099   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7790   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0913   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2599   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.4361   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5377   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   133.7300   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că şoferii RATVB vor intra în grevă generală?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter