myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

FIN-ECO S.A. se implică în eficientizarea managementului deșeurilor în Brașov

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Operatorul Depozitului Ecologic Zonal Brașov, FIN-ECO S.A., are un rol important în eficientizarea managementului deșeurilor în Brașov, cu rezultate în protejarea mediului înconjurător și a sănătății populației, prin utilizarea responsabilă a resurselor. 

„Alături de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară «ISO Mediu», ne implicăm activ în eficientizarea managementului deșeurilor prin utilizarea de tehnologii de ultimă generație și campanii de conștientizare a populației privind atitudinea față de deșeuri și modul în care tratarea deșeurilor influențează sănătatea mediului. Serviciul de eliminare a deșeurilor prin depozitare este o parte esențială a serviciilor de utilitate publică, fiind reglementat de Legea 101/2006 și prin contractul de delegare ce urmează să fie încheiat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ISO Mediu”, în deplin acord cu Legea 51/2006 și cu Planul județean de gestionare a deșeurilor în Județul Brașov, pentru anul 2020 – 2025”, a explicat administratorul FIN-ECO, Marcela Predescu. 

FIN-ECO S.A. este operatorul Depozitului Ecologic Zonal Brașov și își desfășoară activitatea în conformitate cu toate prevederile legale în domeniu, folosind bune practici de gestionare a deșeurilor, având ca obiectiv minimizarea tuturor emisiilor ce ar putea afecta mediul și ar putea produce disconfort pentru cetățeni.

„Avem încrederea că, prin programele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară «ISO Mediu», se va trece într-o nouă etapă de eficientizare a gestionării deșeurilor generate de comunitățile locale. Suntem parteneri ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară «ISO Mediu» în misiunea acesteia de realizare a unor proiecte de investiții publice de interes zonal sau regional destinate înființării, modernizării și dezvoltării sistemelor de utilități publice, în conformitate cu prevederile legislației europene și naționale. Prin continua îmbunătățire a managementului deșeurilor la nivel județean, județul Brașov își va dobândi locul pe harta Europei moderne”, a subliniat administratorul FIN-ECO.  

 

Compania lucrează cu cei mai buni specialiști la nivel internațional, cu lideri europeni în producția de tehnologii sustenabile în domeniul gestionării deșeurilor, asigurând un randament superior al instalațiilor din depozit. Obiectivul strategic al FIN-ECO S. A. este să devină cel mai verde și inovator operator din domeniu, până în 2025.

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Lun, 30 Ian 2023
Euro   Euro   EUR   4.9030   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.4936   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5798   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.8925   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2401   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3744   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5068   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   125.2300   Scădere
Anunturi MyTEX

Sunteți mulțumit de modul în care s-a făcut, la Brașov, deszăpezirea în week-end?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter