myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Asistentă medicală anchetată pentru comportament inadecvat

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

O mamă din Focşani a povestit, pe facebook, întâmplarea nefericită prin care a trecut zilele trecute la Spitalul de Urgenţă. Femeia a mers cu fetiţa ei la spital, din cauză că avea temperatură foarte mare, însă asistenta medicală care a întâmpinat-o s-a simţit deranjată de prezenţa ei și i-a adresat cuvinte grele.

Încep prin a vă povesti o întâmplare şi pentru a arăta, încă o dată, trista realitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă ‘Sf. Pantelimon’ Focşani, de care m-am lovit în această dimineaţă. Ajung la urgenţe cu fetiţa mea de 11 luni, la ora 5:20, având febră 39,3. Ciocănesc discret la uşă… nimic… Ciocănesc a doua oară, în continuare nimic. Împreună cu soţul meu, hotărâm să intrăm. Dintr-o dată, se deschide o altă uşă, de unde iese o ‘doamnă’ abia trezită din somn şi evident deranjată de prezenţa noastră. Se uită la noi, închide uşa şi spune următoarele, citez: ‘Să-mi bag pu**, îi găseşte dracii numai la ora asta să vină. Ferească Dumnezeu’.

Iniţial am crezut că nu aud bine, astfel i-am răspuns nedumerită: ‘Poftim?!’, ea răspunzându-mi: ‘Ce poftim? Vă găsiţi doar la ora asta să veniţi.’ (Menţionez că toate astea ţipând). Vă spun sincer că am rămas şocată, nu-mi venea să cred că se întâmplă cu adevărat. Bineînţeles, nu o să spun că noi am tăcut din gură şi să înghit nesimţirea acestei femei, am reacţionat, la care ea a început să ţipe că va suna la poliţie, încă nu ne-am lămurit pentru ce anume. Cand am vrut să plecam, dânsa a mai spus: ‘Ati venit să vadă doctorul copilul? Treceți dracului să-l văd.’

Gardienii, probabil cunoscând situaţia, doar se uitau la noi şi a fost de ajuns să înţelegem că nu e ceva neobişnuit. Prin urmare, am ameninţat-o pe dânsa că o voi filma dacă nu încetează să urle şi a hotărât să închidă geamul şi să tragă draperia. Îmi pare foarte rău, pentru că ştiu că nu suntem singurii care trec prin aşa ceva şi sunt nevoiţi să accepte asemenea comportamente din partea celor care nu merită nici măcar titlul pe care îl au. Prin urmare, am plecat acasă, cu un copil de 11 luni, cu temperatura de 39,3. Mulţumim Spitalului Judeţean”, a povestit femeia, într-o postare pe Facebook.

Cazul a ajuns şi în atenţia conducerii unităţii spitaliceşti, care a declanşat o anchetă internă.

Conducerea spitalului a aflat de ieri despre acest incident neplăcut. S-a declanşat deja o anchetă pentru a cerceta cele reclamate. Aducem la cunoştinţă că toleranţa faţă de astfel de comportament este zero, iar dacă se confirmă, sancţiunea va fi drastică, mergându-se chiar până la desfacerea contractului de muncă a cadrului medical respectiv, dacă legea permite. După finalizarea anchetei, vom face publice rezultatele”, se menţionează într-un comunicat al Spitalului Judeţean „Sf. Pantelimon” Focşani.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Acesta este spatiul pentru reclama ta!
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter