myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Profesor de liceu, arestat pentru că trăia cu o elevă

  • Apreciez !Nu-mi place !-2
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Un profesor de la un liceu din Balş a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi întreţinut relaţii intime cu o elevă de clasa a IX-a. Dascălul în vârstă de 44 de ani şi fata cu 29 de ani mai tânără ar fi avut o relaţie ce dura de o jumătate de an, relatează Știrile PRO TV.  Mama elevei este cea care a aflat de relaţia dintre fiica ei şi profesorul de muzică, după ce a găsit mai multe mesaje în telefonul adolescentei.

Nu este o relație între profesor și eleva de la clasă pentru că lucrurile sunt mai vechi decât de câteva zile de când a început şcoala și cazul așa cum am aflat până în acest moment este din afara școlii, nu este ca urmare a relației dintre profesor și eleva de la clasă, este venit din spate că eleva e nouă la noi în școală. Suntem bulversați și șocați toţi de situația aceasta, pentru noi este o surpriză și o mare dezamăgire că ni se întâmplă una ca asta de la un coleg care până ieri nu am avut niciun fel de semnal, semn ca să ne putem gândi la chestia asta”, a declarat Marian Anghel, directorul Liceului Teoretic Petre Pandrea din Balș.

Soția profesorului este plecată la muncă în străinătate. Dar cei care îl cunosc pe bărbat spun că are o familie frumoasă și sunt şocaţi de întreaga poveste. Profesorul de muzică predă de 20 de ani și nu a avut niciodată abateri disciplinare, spun colegii săi. În ceea ce o priveşte pe fata de 15 ani, dacă părinţii vor solicita, ea va putea beneficia de şedinţe de consiliere cu psihologul unității de învățământ.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Acesta este spatiul pentru reclama ta!
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter