myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

BRAȘOV. Eleganța în nudul feminin, semnătura unui stomatolog-fotograf de artă

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

„Există vreo legătură între stomatologie și arta fotografică? Dacă nu a existat până acum un liant între cele două domenii care aparent nu au nicio tangență, ar fi trebuit să se inventeze și să se numească Ștefan Neagu, un medic stomatolog care a adus fotografia la rang de excelență. Excelența în artă”. 

Astfel prefațează organizatorii evenimentul care are loc astăzi în orașul nostru. Galeria de Artă Transilvania organizează la Braşov lansarea albumului „Transsubstantia” - eleganţa în nudul feminin. Evenimentul prezentat de Sorina Barbu va avea loc astăzi de la ora 18.00, în Sala IAR 80 - Coresi Business Campus, clădirea H1, str. Turnului nr. 5. În cadrul evenimentului, pe lângă albumele de artă, vor fi prezentate şi lucrări premiate ale artistului.

Ştefan Neagu este unul dintre tinerii artişti români răsfăţaţi ai concursurilor naţionale şi internaţionale, câştigând în 2018 argintul la Prix de la Photographie Paris (PX3) la categoria Nud Artistic.
„Urban vision”, „Nudes”, „Ballerina”, „Nostalgia” sau „The white shirt” sunt doar câteva dintre proiectele fotografului român cu recunoaştere internaţională.
De ce a ales fotografia un medic stomatolog? Artistul apreciază fotografia drept cea mai simplă formă de exprimare, de comunicare. Prin fotografie, Ştefan Neagu dă privitorului libertatea de a-şi crea propria poveste, o viziune subiectivă a fiecărui spectator.

Un interviu cu medicul-artist puteți citi aici.

Sursa foto: https://www.stefanneagu.com/

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Acesta este spatiul pentru reclama ta!
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter