myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Primăria Săcele și-a stabilit lista de investiții

  • Apreciez !Nu-mi place !0

Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Autoritatea locală a municipiului Săcele a stabilit sumele necesare pe anul 2015 pentru realizarea unor investiții. Astfel, în 2015, a fost repartizată suma de 600.000 de lei, pentru reabilitarea și extindere rețelelor de alimentare cu apă potabilă, în cartierele Baciu-Turcheș. Este vorba despre continuarea lucrărilor la proiectul initial demarat de municipiul Săcele în această zonă a orașului, pentru care se are în vedere accesarea de fonduri prin PNDL. Valoarea totală estimată a proiectului este de 4.144.000 de lei, iar suma alocată la buget, respectiv 600.000 de lei reprezină o parte din cofinanțarea de 25% ce trebuie asigurată din bugetul local, în cazul aprobării finanțării proiectului.  

Tot pentru lucrări în această zonă a municipiului, a fost alocată și suma de 500.000 de lei, pentru obiectivul „Extinderea sistemului de evacuare apă uzată din cartierele Baciu-Turcheș”, pentru lucrările rămase de executat la proiectul inițial demarat de municipiul Săcele in Cartierul Baciu-Turcheș, pentru care se are în vedere accesarea de fonduri prin PNDL. Valoarea totală estimată este de 3.380.000 de lei lei, iar cei 500.000 de lei reprezină o parte din cofinanțarea de 25% ce trebuie asigurată din bugetul local, în cazul aprobării finanțării proiectului. 

De asemenea, a fost alocată suma de 31.000 lei pentru Proiectarea extinderii rețelei canalizare pluvială, prin realizarea unui colector principal pe străzile Anna Bereczky, Iernii și Anotimpurilor, acesta fiind un proiect  în continuare, contractat anul trecut. Tot pentru lucrări de extindere a sistemului de canalizare a fost alocată și suma de 5.000 de lei  reprezentând „Proiectare colector canalizare str. Oituz, tronson str. Vulcan-Valea Largă” și acesta fiind un un proiect în continuare, contractat anul trecut. 

Tot în 2015, a fost prevăzută și suma de 50.000 lei pentru „Documentație tehnică construire și echipare stație de epurare și punere în functiune instalatie de canalizare, în cartier Brădet”, astfel încât rețeaua de canalizare executată în cartierul Brădet să poată fi pusă în funcțiune. 

Au fost alocați bani și pentru reabilitare, intreținere, reparații drumuri publice și parcări, suma repartizată fiind de 2.000.000 de lei. 

Au fost alocate câte 100.000 de lei pentru întocmirea documentațiilor tehnice aferente proiectelor  „Execuție trotuare și drum colector pe strada Câmpului (DN1A) din mun. Săcele”, „Execuție trotuare pe str. Petru Leucă, Unirii, Mocanilor, din mun. Săcele”, „Modernizare și reabilitare str. Tărlung (poarta 2 E/P-Subobrej-DN1A) din mun. Săcele”, iar suma de de 80.000 de lei a fost alocată pentru întocmirea documentației tehnice aferente proiectului „Modernizare și reabilitare str. Oituz și bretea str. A. Iancu, din mun. Săcele”. 200.000 de lei au fost repartizați și pentru întocmirea documentației tehnice aferente proiectului de reabilitare și modernizare străzilor Bucegi, N. Colceag, Fâneții, N. Pană, 7 Izvoare, Cloșca, Livezii, Vulturului, iar suma de 2.500.000 de lei pentru Reabilitare și modernizare infrastructură rutier, respectiv străzile Bucegi, N. Colceag, Fâneții, N. Pană, 7 Izvoare, Cloșca, Livezii, Vulcan.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Mie, 01 Feb 2023
Euro   Euro   EUR   4.9148   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.5152   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5638   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9264   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2417   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3913   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5129   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   126.0400   Scădere
Anunturi MyTEX

Va sta Aristotel Căncescu după gratii (cel puțin) până la finalul anului?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter