myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Șeful Coronei nu cunoaște baschetul brașovean / O bătaie de joc

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

După cum am anunţat deja, Corona Braşov, clubul braşovenilor, a făcut un parteneriat cu Ştiinţa Bucureşti pentru echipa de baschet masculin, care va evolua în Liga 1 - Baschet fără braşoveni la Corona / Ştiinţa Bucureşti să trăiască

Decizia luată de managerul general sportiiv Alexandru Dedu, plătit cu 5.000 de euro pe lună, este clar o bătaie de joc la adresa cluburilor, antrenorilor şi jucătorilor braşoveni, preferându-se să se plătească tehnicieni şi baschetbalişti de la clubul bucureştean, în detrimentul celor locali.

Variante erau suficiente. Exceptând Ralph Braşov, care are proiectul propriu, finanţat şi el de Primărie, de ce nu s-a mers către CSU Braşov, Galactica Braşov şi CSS Braşovia.

Din informaţii primite de la cunoscători în ceea ce priveşte baschetul braşovean, la cele trei formaţii sunt suficienţi sportivi U18 mult peste ceea ce are acum Corona pe filiera Ştiinţa Bucureşti. Mai mult, sunt, se pare, si jucători braşoveni care au terminat junioratul şi nu au unde să evolueze. Ei nu ar fi avut loc la clubul braşovenilor?

Aşteptăm răspunsul concret al echipei de comunicare de la Corona Braşov pe această temă, pentru a nu aştepta viitoarea conferinţă de presă, programată abia săptămâna viitoare.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter