myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

CORONA BRAȘOV vs. Consiliul Local... Clubul sportiv va repune în discuție proiectele de hotărâre respinse

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

CSM Corona Brașov a luat la cunoștință respingerea proiectelor de hotărâre privitoare la activitatea clubului din ședința de Consiliu Local din data de 27 aprilie transmițând următorul comunicat:  

„Pentru o bună informare a tuturor celor interesați de activitatea clubului municipalității, conducerea unității sportive dorește să aducă câteva precizări legate de proiectele de hotărâre propuse. 

Proiectele de hotărâre au ca scop eficientizarea activității clubului și accesul facil la activitatea sportivă de performanță a copiilor brașoveni. 

Deoarece este un club finanțat majoritar din banii comunității este firesc să prezentăm și să susținem în fața brașovenilor cele trei proiecte propuse în ultima ședință de Consiliu Local. 

  1.   Taxe mai mici pentru copii și juniori

Am propus Consiliului Local reducerea cuantumului contribuției părinților pentru pregătirea sportivă. În acest moment aceste contribuții variază de la 50 la 300 de lei pe lună în funcție de secția sportivă și stadiul de pregătire al sportivilor. Părinții acestor copii sunt cetățeni ai Brașovului, plătesc taxe și impozite în acest oraș și este nefiresc să plătească sume mari pentru activitatea sportivă a copiilor lor. Am propus ca suma unică să fie de 50 de lei pe lună pentru copiii până la 14 ani pentru a stimula participarea copiilor la activitatea sportivă și, în același timp, de a scădea presiunea financiară de pe umerii părinților. 

Nu am cerut suplimentarea bugetului acordat clubului, ci suntem convinși că putem compensa reducerea sumelor încasate din contribuții, prin atragerea sponsorilor și eficientizarea activității.

  1. Marketing pentru promovarea eficientă a clubului

Conducerea clubului a propus câteva modificări la Regulamentul de Organizare si Funcționare, Organigrama și Statul de funcții al clubului. Modificările nu au vizat numărul de posturi existente în organigramă, ci introducerea în schema actuală a unui număr de posturi pentru specialiști marketing (inexistente în actuala organigramă). 

Marketingul este vital astăzi pentru buna funcționare a unui club sportiv, pentru promovarea și atragerea de sponsori care să contribuie la dezvoltarea și consolidarea activității sportive.  

  1. Contractarea pe termen limitat de servicii de consultanță juridică

În acest moment clubul funcționează fără consilier juridic, titulara postului aflându-se în concediu de maternitate. Postul a fost scos la concurs de două ori, fără succes însă. Niciun candidat nu s-a înscris, probabil din cauza perioadei relativ scurte până la revenirea titularei de post și a salariului destul de neatractiv pentru specificul postului. În această situație am găsit oferte favorabile din partea unor case de avocatură care ne pot oferi serviciile juridice de care clubul are nevoie, la sume chiar mai mici decât cuantumul cheltuielilor totale pentru postul de consilier juridic. În urma contractării acestor servicii profesioniste, clubul ar fi beneficiat de economii de peste 2000 de lei lunar.

Considerăm că toate acestea sunt măsuri care ne vor ajuta să dezvoltăm și eficientizăm activitatea Coronei Brașov și, în același timp, să ne implicăm mai puternic în comunitatea brașoveană prin atragerea copiilor către activitatea sportivă. 

Vom repune pe agenda următoarei ședințe de Consiliu Local aceste subiecte și vom oferi toate detaliile și informațiile necesare consilierilor locali pentru a lua decizia corectă. De asemenea, clubul Corona Brașov va fi prezent în cadrul ședințelor de lucru a comisiilor de specialitate și va lucra alături de membrii comisiilor pentru ca aceste măsuri să fie propuse într-o formă concisă, concretă și, în același timp, completă. 

Ne pare rău că orgoliile politice au stat din nou în calea unor proiecte necesare pentru dezvoltarea activității sportive, atât de necesară cetățenilor Brașovului. 

Sperăm ca, pe viitor, aleșii noștri să își îndeplinească rolul de administratori ai urbei și să urmărească doar interesele cetățenilor Brașovului și dezvoltarea orașului”. 

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 02 Iun 2023
Euro   Euro   EUR   4.9633   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6099   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7790   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0913   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2599   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.4361   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5377   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   133.7300   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că şoferii RATVB vor intra în grevă generală?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter