myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Și ministrul Educației e acuzat de plagiat

  • Apreciez !Nu-mi place !+4
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
Sorin Cîmpeanu a plagiat un curs universitar - potrivit Emiliei Șercan.
 
Și nu doar atât. Și-a însușit fraudulos și paternitatea celor 13 capitole semnate anterior de alți doi autori, unul dintre ei fostul său coordonator de doctorat - vezi PressOne. A continuat cunoscuta jurnalistă, care l-a acuzat și pe premierul Nicolae Ciucă de faptul că lucrarea sa de doctorat a fost plagiată.
 
„Sorin Cîmpeanu - ministru al Educației, dublu academician (fost triplu), deținător a 11 titluri de doctor honoris causa (doar 10 declarate oficial), președinte al Agenției Universitare a Francofoniei, profesor universitar, rector și, da, aspirant la funcția de președinte al României - a plagiat un curs universitar. Și nu doar atât. Și-a însușit fraudulos și paternitatea celor 13 capitole semnate anterior de alți doi autori, unul dintre ei fostul său coordonator de doctorat”, a relatat Emilia Sercan.
 
„2022. Sorin Cîmpeanu este ministru al Educației și promovează un proiect de lege a învățământului superior în care introduce mai multe prevederi controversate, care demolează orice norme de integritate academică, protejează plagiatorii și fraudatorii academici. Cîmpeanu vrea ca prin noua lege orice abatere de la normele de integritate să fie amnistiate după trei ani de la comiterea lor. A legiferat Sorin Cîmpeanu în interes propriu? Eu aș zice fără dubiu că da”, a subliniat jurnalista.
 
Emilia Șercan a conchis: „Ministrul dublu academician Sorin Cîmpeanu nu mi-a răspuns la solicitarea de a-și exprima un punct de vedere cu privire la plagiat și la însușirea frauduloasă a calității de autor pentru cele 13 capitole. Poate le va răspunde altor jurnaliști”. 

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Raoke Kaka
+6 #1 Raoke Kaka 26-09-2022 12:18
Dar asta se știe de mult timp. Chiar, imputitii din holera galbena, cu alogenul din fruntea lor, nu mai guita ca ”plagiat, adica furt” si ”afara cu plagiatorii”. Cum latrau, gunoaiele, la pontanache, alt alogen plagiator?
SAU PLAGIATORII LOR ”SUNT BUNI”, SUNT ”DE BINE”?

Uitati de ce trebuie desfiintate, de urgenta, sporurile date acestor ”doctori”. Ca, daca nu ar fi sporurile, nu ar mai fi si aceasta epidemie de doctori si doctoranzi.
LA FEL CUM AR TREBUI DESFIINTAT SI SPORUL DE LUCOVID, CEL DE 80%-85%. SA VEDETI CUM AR DISPAREA, INSTANTANEU, SI GRIPA LUCOVIDALA.
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-10 #2 Willy 26-09-2022 12:54
Citez pe Raoke Kaka:
...cu alogenul din fruntea lor...

Alogen? Aici numai dacii verzi hauriti cu fular galben mai au loc in tara asta? Dar trollii rusnaci putinisti urat mirositori care paraziteaza plaiurile mioritice ce sunt atunci? In fara de dejectii?
Citat | Raportează către un administrator
Raoke Kaka
0 #3 Raoke Kaka 26-09-2022 13:18
Citez pe Willy:
Citez pe Raoke Kaka:
...cu alogenul din fruntea lor...

Alogen? Aici numai dacii verzi hauriti cu fular galben mai au loc in tara asta? Dar trollii rusnaci putinisti urat mirositori care paraziteaza plaiurile mioritice ce sunt atunci? In fara de dejectii?

Taragot nespalat, ce treaba ai tu cu subiectul?
Mars in Soldova de unde ai venit, betivanule! Deviant nenorocit. Waxer iubitor de obiele ciolovece.
Sau vrei iar sa le aduc aminte cititorilor cine esti tu si ce hram porti?
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter