myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Anunț finalizare proiect „Extinderea și diversificarea activității Mixconix.Com SRL”

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Mixconix.Com SRL cu sediul în Brașov, str. Fagurului nr. 75, jud. Brașov anunță finalizarea implementării proiectului „Extinderea și diversificarea activității Mixconix.Com SRL”,  cod MySMIS 132551, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, cu o valoare totală de 1.142.504,72 lei, din care 756.380,80 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. 

Proiectul a fost prevăzut a se derula în perioada 11.06.2020 – 31.12.2022

Obiectivul proiectului a constat în creșterea competitivității firmei Mixconix.Com SRL prin diversificarea serviciilor de soluții de tip ERP, concepute pe un nou nivel de  inovare și îmbunătățire de procese, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile, crearea de locuri de muncă și adaptarea la cerințele unei economii de piață dinamice.

Rezultate obținute:

• Prestarea de servicii noi, prin editarea complexă a  soluției ERP ca urmare a inovării fluxului de activitate cu ajutorul echipamentelor și softurilor achiziționate prin proiect.

• Realizarea de măsuri specifice principiilor de dezvoltare durabilă: eficiență energetică crescută ca urmare a achiziționării sistemului solar fotovoltaic, semnarea contractului de colectare selectiva a deseurilor și asigurarea de măsuri de adaptare a infrastructurii pentru persoanele cu dizabilități. 

• Crearea a cinci locuri de muncă, dintre care unul ocupat de o persoana din categorii defavorizate.

Proiect selectat in cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Date de contact beneficiar:

Municipiul Braşov, str. Fagurului nr. 75

jud. Brașov, cod poștal 500113, România 

Telefon: 0721657479, Mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

www.regio-adrcentru.ro

 

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Acesta este spatiul pentru reclama ta!
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter