myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Preselecție pentru gimnastică artistică masculină

  • Apreciez !Nu-mi place !0

Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Profesorii Clubului Sportiv Școlar Brașovia organizează o preselecție pentru gimastica artistică masculină. Evenimentul la care sunt invitați să participe băieții născuți în perioada 2008-2009 va avea loc luni, 27 aprile, ora 18.00 și luni, 4 mai, ora 18.00. Preselecția se desfășoară la sala de gimastică din curtea Școlii generale numărul 2 de lângă Complexul Orizont 3000. Antrenamentele sunt gratuite pentru copiii selecționați. 

La Brașov, în anul 1968, sub conducerea regretatului Ion Voicu Vulcăneanu, a luat ființă Școala Sportivă „Energia”, cu 6 secții de performanță: lupte, box, fotbal, handbal, atletism și schi. În anul 1977, s-a unificat cu Liceul Sportiv și așa a luat ființă Clubul Sportiv Școlar „Brașovia”, cu secțiile de baschet fete și băieți, fotbal, gimnastică sportivă băieți, gimnastică ritmică fete, șah, schi alpin, schi fond, schi biatlon, schi sărituri și combinată nordică, volei fete, tenis de câmp și badminton. De-a lungul anilor, structura planului de școlarizare a suferit modificări, iar în prezent CSȘ Brașovia are 4 secții pentru sportul de performanță juvenil. Acestea sunt: baschet fete și băieți, gimnastică sportivă băieți, fotbal, schi cu cele patru ramuri - alpin, biatlon, fond, sărituri. 

„De la campionatele naționale de gimnastică care s-au desfășurat înainte de Paște, CSS Brașovia a venit cu 8 medalii și un campion național la individual compus. În urma acestor campionate am promovat o parte din gimnaști la grupa de avansați așa că acum căutăm noi talente. De-a lungul timpului secția de la Brașov a dat numeroși sportivi de valoare, membri ai loturilor olimpice paticipanți la campionate mondiale și la olimpiade. De asemena, foarte mulți dintre foștii noștri sportivi acum antrenează echipe de gimnastică din toată lumea sau au devenit artiști pe vase de croazieră, așa că gimnastica este un sport plin de oportunități pentru cei talentați care sunt dispuși să muncească”, ne-a declarat Ioana Medrea, profesor de gimnastică la CSS Brașovia. 

Pentru a participa la selecție, copiii trebuie să fie îmbrăcați sport și să se programeze telefonic la telefon 0721488288.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Lun, 30 Ian 2023
Euro   Euro   EUR   4.9030   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.4936   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5798   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.8925   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2401   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3744   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5068   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   125.2300   Scădere
Anunturi MyTEX

Sunteți mulțumit de modul în care s-a făcut, la Brașov, deszăpezirea în week-end?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter