Poze
Video
|
|
George Simion - „umflat” de polițiști.
Liderul AUR a avut parte de „o noapte furtunoasă. El a fost ridicat de „mascați” din Piața Victoriei și dus la Poliție pentru audieri.
În Piața Victoriei din Bucureștii, cei de la AUR aveau amplasat un autocar, pe care autoritățile au vrut să-l ridice. În interiorul acestuia era recuzita pentru protestul din week-end, organizat de partidul menționat, pe tema creșterii uriașe a prețurilor, în special la energie și gaze.
George Simion - „umflat” de polițiști.
„Toată schema a fost să ne dea jos din autocar, să mă ducă sub pretexte false la Poliţie. Pentru că am o ordonanţă de clasare din august despre care acum am aflat. Toată schema lor a fost să ne scoată din autocar cu forţa, cu mascaţii, cu jandarmii. Asta voiau să facă cu jandarmii, ca să elimine protestul de aici”, a declarat George Simion, după ce a fost dus la Poliţie.
Potrivit stiripesurse.ro, liderul AUR este cercetat într-un dosar penal, fiind acuzat că a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat. Simion a susținut că nu știa că are permisul auto suspendat, din cauză că nu fusese anunțat.
![]() |
Euro | EUR | 4.9481 |
![]() |
||||
![]() |
Dolarul american | USD | 4.5740 |
![]() |
||||
![]() |
Lira sterlină | GBP | 5.6203 |
![]() |
||||
![]() |
Francul elveţian | CHF | 4.9827 |
![]() |
||||
![]() |
Leul moldovenesc | MDL | 0.2482 |
![]() |
||||
![]() |
Dolarul canadian | CAD | 3.3416 |
![]() |
||||
![]() |
Leva bulgărească | BGN | 2.5299 |
![]() |
||||
![]() |
Forinţi maghiari | HUF | 128.5600 |
![]() |
Comentarii
ASTA FAC ”LIBERALII”.
Chiar, nu mai tin minte exact, cine era la putete in 1907? In 1933? Cine?
Orice asemanare cu ceea ce se intampla acum este cu totul ”intamplatoare” !
Sa ne reamintim ce latra mereu grohaitorul putinist pe aici: "CHIAR, VIERMII HASTAGISTI NU MAI IES NOAPTEA, CA SOBOLANII, SA PROTESTEZE???" uite ca au iesit noaptea, chiar la 3 noaptea si i-a luat instant jandarmeria. Le-a dat si pe cocoasa? Nu le place ca i-a "educat" putin? Ca asa zice latraul, ca jandarmeria "educa". La el bataie inseamna "educatie". Si idolii lui comunisti reeducau oamenii nu ii tineau captivi prin puscarii.
Plus alte latraturi putiniste: "CE VA ZICEAM EU CA HOLERA GALBENA O DEPASESTE IN TICALOSIE PE CIUMA ROSIE?". Iata, deducem ca cine are sigla galben hAurita si fular galben la gat, ghici ciuperca ce-i?
Nu e coincidenta ca circul asta apare chiar azi cand idolul lor, asasinul Putin, anexeaza cu japca teritorii ucrainiene? Sa mai ia din caimac la tv?
#hehehe
#galbenAuriu
CHIAR, AU MAI IESIT DEVIANTII HASTAGISTI SA PROTESTEZE IMPOTRIVA CIUMEI ROSII??? DE CE NU MAI IES? E bine cu ea la putere, asa-i??? VOUA NU VA ESTE SILA DE ASTIA??? DE CE NU MAI PROTESTEAZA?
Populatia o fi multumita de cum conduce ”liberalul” maCiuca? E multumita de noile preturi? De cat costa curentul, gazul, combustibilii? Populatia o fi multumita de somajul in crestere, de saracia care cuprinde tara??? DE CE NU MAI IES HASTAGII LA PROTEST??? DE CE? E BINE ACUM???
Uite ca unii ies. Si ar trebui sa iasa toata tara, nu doar unii. TOTI AR TREBUI SA IESIM!!!
Cehii iar au iesit., mamaligarii inca nu.